Close

9. mars 2020

Videokonsultasjon

Vi tilbyr videokonsultasjon for enklere problemstillinger uten behov for klinisk undersøkelse eller oppfølging av kjente tilstander. Du betaler som for en vanlig konsultasjon. Om du har frikort er det gratis å bruke.

Slik fungerer det

Bestill time som vanlig, men oppgi i kommentarfeltet om du ønsker video- eller telefonkonsultasjon.

Så lenge koronaepedemien pågår tilbyr vi også muligheten til å ta direkte kontakt på video. Ved å trykke på knappen under vil du bli sendt til vårt digitale venterom. Velg lege og fyll inn navn og mobilnummer. Hvis du ikke får svar innen rimelig tid kan du lukke ned vinduet. Legen vil kontakte deg via SMS ved første anledning med en lenke som tar deg direkte til videokonsultasjonen.

Gå til digitalt venterom

Ønsker du å teste at kamera og mikrofon virker før du går til venterommet kan du teste utstyret ditt her.

Ingenting å laste ned

Videoløsningen (Confrere) åpnes direkte i nettleseren din og krever ikke installasjon. Confrere virker på alle moderne enheter, som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Videoforbindelsen er trygg og sikker takket være ende-til-ende-kryptering, som garanterer at ingen andre får tilgang til samtalen.