Close

23. februar 2021

Vikar for Dr Gunnberg.

Fra 01.03.2021 vil Dr Gunnberg ha permisjon fra sin fastlegestilling i forbindelse med spesialisering i allmennmedisin. Permisjonen varer til oktober-22.

 

Vikar frem til og med september-21 vil være Dr Thomas Mulrooney. Fra september-21 og til oktober-22 er det Dr. Arman Hadzic som vil være vikar. 

 

Dr Mulrooney er 38 år og er Britisk statsborger, oppvokst i Tyskland. Før han begynte på legeutdannelsen utdannet han seg til fysioterapeut. Han var så heldig og fant seg en Tønsbergsjente og har nå bodd i Norge i mange år, de har 3 barn. 

Han har bred erfaring som lege i Norge og har jobbet på sykehus bl.a. innen ortopedisk og generell kirurgi, som barnelege på SiV og har erfaring innen psykiatrien. Dette før han bestemte at det var fastlege han ville bli og han er nå snart ferdig spesialist i allmennmedisin. 

Dr Mulrooney og Dr. Arman vil ha kontortid, som Dr Gunnberg, alle dager bortsett fra tirsdager.