Close

23. februar 2021

Vikar for Dr Gunnberg.

Fra 01.03.2021 vil Dr Gunnberg ha ett års permisjon fra sin fastlegestilling i forbindelse med spesialisering i allmennmedisin. 

 

Vikar for dette året vil være Dr Thomas Mulrooney og vi føler oss svært heldige som har fått han som kollega.

 

Dr Mulrooney er 38 år og er Britisk statsborger, oppvokst i Tyskland. Før han begynte på legeutdannelsen utdannet han seg til fysioterapeut. Han var så heldig og fant seg en Tønsbergsjente og har nå bodd i Norge i mange år, de har 3 barn. 

Han har bred erfaring som lege i Norge og har jobbet på sykehus bl.a. innen ortopedisk og generell kirurgi, som barnelege på SiV og har erfaring innen psykiatrien. Dette før han bestemte at det var fastlege han ville bli og han er nå snart ferdig spesialist i allmennmedisin. 

Dr Mulrooney vil ha kontortid, som Dr Gunnberg, alle dager bortsett fra tirsdager.